SPLETNI PROGRAM UČENJA AEQ METODE®

Pričetek: 17.03.2024 ob 20:00 do 20:45

Trikrat na teden: nedelja, torek in četrtek

Trajanje: 12 srečanj

Cena: 160 EUR

Prijave sprejemam na mail info@veronikalovsin.si

Spoznavanje samega sebe in lastnega delovanja s pomočjo AEQ metode®

Namen programa

  • spoznali se boste z osnovnimi pojmi, ki se uporabljajo v AEQ metodi (propriocepcija, interocepcija, SMA, SMO in SMI, sintropija, entropija, primerna uporabo fizikalnih zakonov…)
  • z AEQ vajami in dihalnimi moduli boste spoznali svoje realno stanje v katerem se trenutno nahajate
  • z razlago in lastnim iskanjem povezav boste lažje razumeli zakaj imate težave (tako fizične, kot psihične: v domačem ali službenem okolju – vse je povezano z vami in vse je odraz tudi vašega fizičnega stanja)
  • spreminjanje svojega delovanja na način, da postajate vedno bolj učinkoviti
  • najprej v gibanju, nato v mislih in svojih dejanjih
  • učenje sproščanja in spoznavanje kje greste v življenju v »preveč«, čeprav to ni potrebno in kako lahko postopoma svoje lastno življenje umirjate

Spreminjanje z AEQ metodo je zelo učinkovito in trajno. Ta pot zahteva od vas vašo voljo, pozornost in energijo. Vsaka vložena ura v samoraziskovanje se vam bo dolgoročno večkratno povrnila.

Program je primeren tako za tiste, ki bi se z AEQ metodo želeli spoznati prvič, kot tiste, ki bi radi svoje znanje poglobili.

Začeli bomo v nedeljo z uvodnim predavanjem, kjer vam bom razložila osnovne pojme, ki jih uporabljamo v AEQ metodi in potek našega dela. V torek bomo nadaljevali z vajami. Vsak dan bo 30 minut namenjenih izvajanju AEQ vaje ali dihalnim modulom, ostali čas bo na voljo za vaša vprašanja. Vaje bom vodila v živo. Vi jih boste izvajali doma, v udobju lastnega doma. Pripravite si primeren prostor, kjer boste imeli dovolj prostora za vadbo in mir, da vas ne bo nihče motil pri izvajanju vaj. Za vaje potrebujete udobna oblačila in podlogo za ležanje na tleh. Potrebujete tudi kamero (primerna je tista na telefonu ali računalniku) in primerno internetno povezavo.

Navodila za vaje, ki se jih boste učili na programu boste dobili tudi v pdf obliki, tako da boste po končanem programu lahko nadaljevali s spoznavanjem in raziskovanjem tudi sami doma.

Prijavi se

Udeležbo na programu potrdite s prijavo in plačilom celotnega programa.

Podatki za nakazilo so:

Veronika Lovšin s.p.
Ob grabnu 26
1217 Vodice

TRR: SI56 6100 0002 8027 915 (Delavska hranilnica)
Namen: AEQ program
Sklic: 00 03-2024

Prijavi se

Program bom vodila Veronika Lovšin

učiteljica AEQ metode 3. stopnje, učiteljica AEQ dihanja 2. stopnje in učiteljica AEQ odnosov 1. stopnje

Več o meni in AEQ metodi si lahko preberete na spletni strani veronikalovsin.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja