POLETNA AEQ DRUŽENJA

Pričetek: 18.06.2024 ob 20:00

Enkrat na teden: ob torkih

Trajanje: 10 srečanj (zaključimo 27.08.2024)

Cena: 180 EUR

 

Prijave sprejemam na mail info@veronikalovsin.si

Namen druženj

  • spodbuda, da tudi v poletnem času, kljub dopustom, ohranimo kontinuiteto izvajanja AEQ vaj
  • z AEQ vajami in dihalnimi moduli boste poglabljali spoznavanje svojega realnega stanja v katerem se trenutno nahajate
  • z razlago in lastnim iskanjem povezav boste lažje razumeli zakaj imate težave (tako fizične, kot psihične: v domačem ali službenem okolju, saj je vse povezano z vami in vse je odraz tudi vašega fizičnega stanja)
  • ker imamo na dopustu navadno več časa, boste lažje začeli spreminjanti svoje delovanje na način, da boste postali vedno bolj učinkoviti
  • najprej v gibanju, nato v mislih in svojih dejanjih
  • učenje sproščanja in spoznavanje kje greste v življenju v »preveč«, čeprav to ni potrebno in kako lahko postopoma svoje lastno življenje umirjate

Spreminjanje z AEQ metodo je zelo učinkovito in trajno. Ta pot zahteva od vas vašo voljo, pozornost in energijo. Vsaka vložena ura v samoraziskovanje se vam bo dolgoročno večkratno povrnila.

Program je primeren tako za tiste, ki bi se z AEQ metodo želeli spoznati prvič, kot tiste, ki bi radi svoje znanje poglobili.

Ob vsakem srečanju bo 30 minut namenjenih izvajanju AEQ vaje ali dihalnim modulom, ostali čas bo na voljo za vaša vprašanja. Vaje bom vodila v živo. Vi jih boste izvajali doma, v udobju lastnega doma ali na dopustu. Pripravite si primeren prostor, kjer boste imeli dovolj prostora za vadbo in mir, da vas ne bo nihče motil pri izvajanju vaj. Za vaje potrebujete udobna oblačila in podlogo za ležanje na tleh. Potrebujete tudi kamero (primerna je tista na telefonu ali računalniku) in primerno internetno povezavo.

Navodila za vaje, ki se jih boste učili na programu boste dobili tudi v pdf obliki, tako da boste po končanem programu lahko nadaljevali s spoznavanjem in raziskovanjem tudi sami doma.

Prijavi se

Udeležbo na programu potrdite s prijavo in plačilom celotnega programa.

Podatki za nakazilo so:

Veronika Lovšin s.p.
Ob grabnu 26
1217 Vodice

TRR: SI56 6100 0002 8027 915 (Delavska hranilnica)
Namen: AEQ program
Sklic: 00 06-2024

Prijavi se

Program bom vodila Veronika Lovšin

učiteljica AEQ metode 3. stopnje, učiteljica AEQ dihanja 2. stopnje in učiteljica AEQ odnosov 1. stopnje

 

Več o meni in AEQ metodi si lahko preberete na spletni strani veronikalovsin.si

Dodaj odgovor